Overweeg jij een stap te maken? Of wil je pas op de plaats? Gun jezelf een loopbaancoach om tot de kern te komen!

Leven Lang Ontwikkelen

STAP loopbaancoaching werkt graag mee aan een leven lang ontwikkelen. Centraal staat onafhankelijke en toegankelijke loopbaanbegeleiding in concrete maatwerktrajecten, gericht op het vergroten van zelfinzicht en groeimogelijkheden.

MKB SLIM

Goed nieuws voor het MKB en grootbedrijven uit de landbouw-, horeca en recreatiesector. Met de SLIM-subsidieregeling van het Ministerie van SZW kunnen medewerkers aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Loopbaancoaching kan worden ingezet voor het behouden en verder ontwikkelen van medewerkers. De regeling is bij uitstek ook geschikt om op basis van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven, coaches en opleidingsinstituten op maat gesneden begeleiding aan te bieden. De eerste subsidieronde start op 2 maart 2020. Voor vragen over begeleiding en samenwerking, neem contact op met STAP. Voor meer informatie: https://www.hoewerktnederland.nl/slimwerkgeven.  

Veelgestelde vragen

Past mijn huidige werk nog? Welke andere functies passen bij mij? Hoe ziet de arbeidsmarkt er voor mij uit? Welke opleiding kan ik volgen? Hoe kom ik aan tafel bij een nieuwe werkgever? Ik wil graag voor mezelf beginnen, hoe doe ik dat? Hoe zit het met mijn werk-privé balans? Hoe kan ik vitaal en gezond blijven werken?

Zet jij een stap?

Neem contact op met Gea de Wagt.

Coach met oog voor
loopbaan en arbeidsmarkt
Gratis kennismaking
Korte trajecten

  Online of op locatie
Hoofdlocatie Zutphen