Over STAP

STAP loopbaancoaching is opgericht door Gea de Wagt. Ik word gedreven door nieuwsgierigheid naar de ander en vanuit mijn ervaring als recruiter heb ik ook altijd oog voor de arbeidsmarkt. Welke functie past en hoe kom je daar?

Ik word gewaardeerd om mijn inlevingsvermogen, daadkracht, humor en een creatieve en positieve blik. Door goed te luisteren, prikkelende vragen te stellen en te inspireren tot actie, zorg ik voor verbinding en ruimte. Zo kom je tot nieuwe inzichten én kun je werken aan concrete doelen.

Een goed gesprek

Bij STAP loopbaancoaching draait het om het goede gesprek. Dat kan op locatie, maar ook per telefoon en e-mail (e-coaching).

Door eindelijk je gedachten uit te spreken, komen we samen snel tot de kern van je loopbaanvraag. En, als je weet waar het bij jou om draait, is een stap in de goede richting al gezet. Uitgangspunt is ‘doen wat werkt’.


Opdrachtgevers

STAP loopbaancoaching voert het goede gesprek met werknemers en werkgevers, waarbij altijd gestreefd wordt naar een duurzame verbinding tussen mens en werk. Er is veel samenwerking met collega's en bureaus, onder het motto Samen staan we Sterk!

Ook nieuwsgierig geworden naar een goed gesprek? Onderstaande deelnemers en organisaties hebben al de stap genomen!